Kliederen met verf: Verschillende Acryl Giet technieken – Part 1

You may also like...

2 Responses

 1. Hey Yassmin,

  ik vond het echt een super leuk blog, en kan hier zeker wat mee! Heb zelf al gewerkt met pastelkrijt, Aquarel, embossing en acrylverf. En had zin om iets nieuws te proberen. Ik had alleen wel een vraag. Want omdat ik het nog nooit geprobeerd heb, wil ik nog niet hele dure artikelen gebruiken. Dus zou als ik acrylverf met water meng, ook een goed resultaat geven?

  • Yassmin schreef:

   Hallo Mellanie, wat leuk dat je je een beetje in deze hobby wilt verdiepen. Als je echt ‘cellen’ wilt creëren, dan is het wel echt nodig om een soort siliconen te gebruiken, dit hoeft ook niet duur te zijn. Zo zijn er diverse haarproducten met dimethicone erin (bijvoorbeeld in de argan haarolie van de kruidvat). Deze kosten maar een paar euro dus dan lopen de kosten niet de spuigaten uit.
   Wel is het moeilijk om zonder medium te gieten, aangezien dit een bindmiddel is om de kleuren goed te laten en dat je dus minder verf nodig hebt en dus ook geld bespaard. Je kunt het proberen met alleen water en dimethicone (dat heb ik mijn eerste keer ook gedaan) maar je zult merken dat de verf zich toch echt anders gedraagt dan je verwacht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *