September update: het gaat even niet zo goed met mij

You may also like...

3 Responses

 1. Danielle schreef:

  Wauw yasmine weer zo’n duidelijk verhaal en ook voor een ieder te begrijpen . Als jij dat bij Wouter voor elkaar kan krijgen dan zou ik dat graag lezen !!! Want dit is ook een proces van jullie tegen!!
  Veel plezier samen en probeer er van te genieten xxx

 2. Jeanne schreef:

  Hopelijk gaat het intussen wat beter met je , al vind ik zelf deze tijd de moeilijkste van het hele jaar. Ik wil je niet ontmoedigen natuurlijk, integendeel. Want depressies zijn bij iedereen anders, Ik ben zelf inmiddels al meer dan 40 jaar aan het vechten hiermee, ik weet dat t nooit overgaat ,maar heb wel medicijnen waar t met tijden goed te doen is. Endogene depressie noemt m’n psyg t… ,die mag ik houden. Bij jou kan t heel anders zijn, en dat hoop ik uiteraard voor je, dus probeer bezig te blijven , t is al heel knap dat je op vakantie gaat , EN dat je erover kunt /wilt praten…heel veel succes (ik praat/schrijf er nooit over tegen vreemden, maar ….? komt goed Yassmin, zegt de oude tegen de jonge….X

  • Yassmin schreef:

   Wat lief dat je je tijd hebt genomen om hier een reactie achter te laten, dat wordt echt enorm gewaardeerd. Gelukkig gaat het weer iets beter (al weet je natuurlijk ook dat dat fases zijn), in verband met de winter heb ik nu ook een kleine verhoging gekregen van mijn medicatie en ik moet echt zeggen dat dat wonderen doet. Nu ook eindelijk de energie om achterstallig werk hier van YASSart een beetje bij te houden, vandaar ook mijn latere reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *